+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Цікаві події вихідних 25 і 26 січня 2020 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Львові

Друзі, з вами наша традиційна рубрика "Уїк-енд афіша"! Спеціально для вас ми вибрали, мабуть, найцікавіші і найрізноманітні події вихідних 25 і 26 січня 2020 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Львові. Тут ви можете чудово провести час на різноманітних заходах - крутих концертах, театральних виставах, майстер-класах, екскурсіях та інших заходах на будь-який вибагливий смак!

Навіть якщо подія, що вас зацікавила, відбудеться не у вашому рідному місті - не біда, краще рішення при цьому - взяти авто в оренду у компанії BLS, адже вибір - величезний, і ви не будете прив'язані до громадського транспорту! Тим більше, у нас є дуже слушна пропозиція: з тарифом Weekend ви платите за 2 вихідних дні, а отримуєте авто в своє користування - фактично - на 3 дні!
Як це працює? Замовляючи авто на вихідні, скажіть нашому менеджеру, що хочете скористатися тарифом Weekend. В такому випадку ви зможете забрати автомобіль в п'ятницю після 17:00, а повернути - в понеділок до 11:00.

Події у Києві

Реконструкція бою за Арсенал.

25 січня о 16:00 на Арсенальній площі у Києві (м. “Арсенальна”) вже вчетверте відбуватиметься видовищна масштабна реконструкція бою за завод “Арсенал”, який тривав саме на цьому місці у січні 1918 року між військами УНР та проросійськими більшовиками. Під час бою будуть використовуватись холості набої. Вхід вільний.

Winter Mass VII.

25 січня, 16:30, Monte Ray Club, вул. Прорізна, 8.
Сьомий щорічний фестиваль українських stoner/psychedelic/doom/sludge/progressive/experimental колективів - Winter Mass VII.
Хедлайнери - відома у всьому світі українська команда Somali Yacht Club готують спеціальный сет, присвячений десятиріччю творчої діяльностi. Вартість - від 280 грн.

Січнева барахолка на Житньому.

26 січня, 12:00, Житній ринок, вул. Верхній вал, 16.
26 січня організатори запрошують усіх на Подільську барахолку на Житньому ринку.
Кличте всіх своїх сусідів і друзів, приносите речі, які ви готові продати за символічну ціну або обміняти на щось цікавеньке у інших учасників барахолки. Жива музика додасть атмосфери і затишку. Вхід вільний, продавців просять реєструватися.

Події у Львові

Французький короткий метр у «Кінопалаці».

25 січня, 17:45, Kinopalaсe Lviv, вул. Театральна, 22.
До вашої уваги п'ять різножанрових стрічок, які стали учасниками престижних міжнародних кінофестивалів і мають безліч нагород: CLERMONT-FERRAND ISFF, PALM SPRINGS ISFF, LOCARNO IFF, LEUVEN ISFF, EI GOUNA FF, LINEA D'OMBRA, BROOKLYN HORROR FF. Вартість - від 80 грн.

Драма “Голомоза співачка”.

25 січня, 18:00, Перший театр, вул. Гнатюка, 11.
Легендарна вистава майстра абсурду Ежена Йонеско про людський егоїзм, про брак спілкування абсурд якої полягає в тому,що найближчі люди стають чужими… Драма життя!
Вартість - від 80 грн.

Музика Штрауса.

25 січня, 19:00, Львівський органний зал, вул. Бандери, 8.
Музика-щастя. Музика-свято. Музика-настрій. Слухаючи Штрауса, ви автоматично опиняється у розкішному залі, де красиво та дорого вбрані пани та панянки кружляють у вишуканому танці. Адже це музика для вишуканого товариства. Вартість - від 80 грн.

Події у Дніпрі

Що під капотом? Виставка та майстер-клас.

25 січня, 10:00, Технічний музей “Машини часу”, вул. Мандриківська, 44.
Організатори виставки в музеї покажуть вам те, що зазвичай приховано від загалу: двигуни автомобілів, адже зараз в музеї проходить виставка «Схід-Захід», на якій представлені машини Східної і Західної Німеччини. Будуть відкриті капоти у автомобілів; Вартбург, Трабант, БМВ, ГАЗ-13 Чайка та ін. Вартість - уточнюйте.

Балет “Лебедине озеро”.

26 січня, 18:00, Дніпропетровський академічний театр опери та балету, вул. Дмитра Яворницького, 72А.
«Лебедине озеро» - це історія про вічне кохання, як і в житті - це і зрада, і містика, добро і зло. В основі фантастичного сюжету лежить старовинна німецька легенда про прекрасну дівчину Одетту, перетворену на білого лебедя. Тільки справжнє кохання та вірність можуть зняти з неї чаклунські чари. Синтез геніальної музики П. Чайковського та хореографія М. Петіпа та Л. Іванова створюють особливу магію під час перегляду вистави. Вартість квитків - від 80 грн.

Вистава 18+ “Обережно - жінки!”

26 січня, 18:00, Телетеатр, узвіз Крутогірний, 9.
Сучасні жінки. Ласкаві кішечки чи незрозумілі непередбачувані пантери? Чого вони прагнуть і чого від них можна чекати? Творча група Телетеатру попереджає: “Обережно – жінки!” Пізнайте більше та будьте обережні: краса - страшна сила!
Французька комедія на одну дію в Телетеатрі.

Події у Харкові

Арт-вечірка ВАН ГОГ.

25 січня, 17:30, Artera, вул. Сумська, 124.
Арт вечірка в Artera складається з 2 частин: перша - ненудна лекція про видатного художника Ван Гога, а друга - майстер-клас із писання його картини під келих французького вина.

Jazz evening. Karitza trio.

25 січня, 20:00, Fabrika.bar, вул. Благовіщенська, 1.
У програмі вечора тільки всесвітньо відомі композиції з аранжуваннями, спеціально написаними для цього концерту! Вартість - бронювання столика.

Опера “Весілля Фігаро”.

26 січня, 18:30, ХНАТОБ / СХІД ОПЕРА, вул. Сумська, 25.
Моцарту першому в історії музичного театру пощастило яскраво й різнобічно розкрити в дії живі характери. Їхні взаємини, зіткнення визначили багато рис музичної драматургії «Весілля Фігаро», додали гнучкості та різноманітності оперним формам. Недарма ж від самої прем'єри опера «Весілля Фігаро» стала улюбленицею публіки. Вартість - уточнюйте.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber