+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Цікаві події вихідних 1 і 2 лютого 2020 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Львові

Наша традиційна п’ятнична рубрика "Уїк-енд афіша" - знову до вашої уваги, друзі! Спеціально для вас ми вибрали, мабуть, найцікавіші і найрізноманітні події перших вихідних лютого - за суботу, 1 та неділю, 2 числа. Події ми відібрали у Києві, Харкові, Дніпрі та Львові. Тут ви можете чудово провести час на різноманітних заходах - крутих концертах, театральних виставах, сучасних художніх виставках, перформансах, екскурсіях та інших заходах на будь-який вибагливий смак!

Навіть якщо подія, що вас зацікавила, відбудеться не у вашому рідному місті - не біда, краще рішення при цьому - взяти авто в оренду у компанії BLS, адже вибір - величезний, і ви не будете прив'язані до громадського транспорту! Тим більше, у нас є дуже слушна пропозиція: з тарифом Weekend ви платите за 2 вихідних дні, а отримуєте авто в своє користування - фактично - на 3 дні!
Як це працює? Замовляючи авто на вихідні, скажіть нашому менеджеру, що хочете скористатися тарифом Weekend. В такому випадку ви зможете забрати автомобіль в п'ятницю після 17:00, а повернути - в понеділок до 11:00.

Події у Києві

Тимофій Максименко: аудіо-перформанс №1 — Friedensreich.

1 лютого, 14:30, двір, Оболонський проспект, 11, (геодані —50.507218,30.496661).
У суботу, 1 лютого, о 14:30, PinchukArtCentre запрошує на першу подію в рамках роботи художника, номінанта Премії PinchukArtCentre 2020, Тимофія Максименка. Захід відбудеться у міському просторі, де відбудеться виступ музиканта Friedensreich. Робота Тимофія Максименко являє собою аудіо-перформанси в реальному часі, що відбуватимуться у різних місцях Києва протягом дії виставки. Щодо входу - уточнюйте в події.

Місто відьом. Екскурсія містичним Києвом.

2 лютого, 14:30, метро "Контрактова площа", біля церкви Богородиці Пирогощі.
Організатори запрошують на найпопулярнішу екскурсію про магію та відьмацтво. Ви дізнаєтеся, де у Києві Лисі гори і в чому особливість української магії, про древніх відьом і сучасних язичників, а також багато цікавого про місця, які здавалися знайомими. Вартість - 250 грн.

Ukrainian Fashion Week FW 20-21 Day 2.

2 лютого, 15:30, Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 12.
На 1-й день усі квитки вже розпродані, однак лишилися квитки на 2-й день Ukrainian Fashion Week. Свою підтримку Всеукраїнському конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» надають дизайнери-учасники Ukrainian Fashion Week, пропонуючи для продажу online-квитки на свої покази. Приєднуйтесь до меценатів української моди! Отримайте можливість першими оцінити нові образи і вражаючі відкриття! Вартість квитків на покази - від 2000 грн.

Події у Львові

Вистава “Пауза”.

1 лютого, 18:00, Перший Театр, вул. Гнатюка, 11.
Через призму особистих історій, думок та рефлексій учасників-акторів вистава говоритиме про наше з вами повсякденне життя. Однак, життя як айсберг - ми бачимо лише вершечок, а основна його матерія приховується за поверхнею звичної рутини. Що ж там, у житейських глибинах? Щось неявне, приховане, неочевидне - але дуже важливе. Вартість квитків - від 90 грн.

Сольний концерт Павла Нечитайла

1 лютого, 20:00, Дзиґа, вул. Вірменська, 35.
Сольний концерт Павла Нечитайла («Zapaska», «Пропала Грамота»). Відоме, забуте, незнане у авторському виконанні. Печерний джаз, кривий рок, очеретяна босанова крізь приємне гудіння гітарного комбіка. Оригінальні структури, незвичні мелодії, тексти, до яких варто прислухатись. Вартість квитків - 100 грн

Lux FM Party в Malevich Night Club.

2 лютого, 18:00, Malevich Night Club, пр-т В. Чорновола, 2.
2 лютого 2020 року відбудеться найгарячіша вечірка цієї зими від головної радіостанції Львова — LUX FM PARTY TOUR! Цього вечора з тобою запалять — чуттєва Sonya Kay, божевільні PATSYKI Z FRANEKA та нереальні Antytila / Антитіла! Приємний бонус від Malevich Night Club: після концерту ти можеш залишитися на вечірку безкоштовно! Вартість квитків на концерт - від 450 грн.

Події у Дніпрі

Устричний LikБез.

1 лютого, 18:00, Морские гады, вул. М. Грушевського, 48/3.
Можливість насолодитися преміальними французькими, іспанськими та голандськими устрицями, безмежна пропозиція ігристих вин а також ґрунтовна лекція щодо устриць. Як їх їсти, з чим пити, як зберігати, як подавати, які соуси готувати - та багато чого іншого про устриці розкажуть знавці справи. Вартість участі - 850 грн.

Концерт: музика Моцарта та Россіні.

2 лютого, 18:00, Дніпропетровський академічний театр опери та балету, вул. Д. Яворницького, 72А.
Два генії оперної та симфонічної музики В.-А. Моцарт і Дж. Россіні в одному вечорі на сцені театру 2 лютого. Вони - безумовні фаворити в списку найбільш популярних композиторів, їх опери очолюють рейтинги оперних постановок, медики прописують слухати їх музику для підняття настрою та поліпшення роботи серця. У програмі концерту на Вас чекають арії, дуети та музичні фрагменти з опер "Весілля Фігаро", "Чарівна флейта", "Дон Жуан" та "Севільський цирульник". Вартість квитків - від 80 грн.

Олег Каданов - акустика Оркестр Че.

2 лютого, 19:00, МахноПАБ, вул. Магдебурзького права, 4а.
Олег Каданов - лідер харківських гуртів "Оркестр Че", "Мантри Керуака", учасник гурту "Лінія Маннергейма", протягом багатьох років ділиться своїми посиланнями через альбоми, які поєднують різні погляди і настрої, реальність та метафізику. На живих виступах діапазон звучання досить широкий - від акустичних ранніх пісень до пізніх експериментів, створених за допомогою лупера, семплера і різноманітних гітарних ефектів. Вартість квитків - 120 грн.

Події у Харкові

Андрій Пічахчи "Живопис. У пошуках дорогоцінності".

1 лютого, 11:00, Муніципальна Галерея, вул. Чернишевського, 15.
Довгоочікувана виставка Андрія Пічахчи одного із засновників творчого об'єднання - ЛІТЕРА А ... живопис сам по собі найвища цінність. І, як і музика і поезія, створена
людьми, вона є сенсом і виправданням історії homo sapiens sapiens.

Jazz standarts. Happy time.

1 лютого, 20:00, Fabrika.bar, вул. Благовіщенська, 1.
Джаз - неймовірна, атмосферна музика, яка славиться дивовижними і динамічним темпераментом. Суботнім вечором розслабтеся і насолоджуйтеся чудовим концертом групи Happy time! Зі сцени прозвучить популярна джазова музика в авторських аранжуваннях. Вхід вільний.

Опера “Любов до трьох апельсинів”.

2 лютого, 18:30, ХНТОБ, вул. Сумська, 25.
На сцені Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. В. Лисенка/Схід OPERA відбулась довгоочікувана прем'єра однієї з найжиттєрадісніших опер ХХ століття – «Любов до трьох апельсинів» Сергія Прокоф'єва. Написаний ще в 1919 році, цей твір став першою комічною оперою молодого композитора і містить кращі риси його неповторного стилю.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber