+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Оренда авто для фотосесії в автопрокаті BLS

Приїхали в місто вперше і хочете встигнути відвідати всі визначні пам'ятки? Або живете в Києві давно і знаєте самі незвичайні і красиві місця для фотосесії? Встигніть подивитися місто, насолодитися гарною компанією і зробити креативні фото! Для Вас - оренда для фотосесії будь-яких машин з нашого автопарку.

Ідеї для фотосесії з авто - сміливість, ризик, драйв!

Для того, щоб оновити сторінку в соц. мережі або поповнити колекцію сімейних фото не потрібен привід - знадобиться гарний настрій і прагнення до творчості, адже фотосесія машини і цікавих людей - це захоплююче і захоплююче!

Індивідуальна фотосесія

Чому б не доповнити своє портфоліо зухвалої і стильної фотографією? Щоб почати нове життя і притягувати до себе успіх потрібно оточувати себе красивими речами, людьми і машинами. Безпрограшний варіант - автомобіль VIP класу і дівчина у вечірній сукні або чоловік в костюмі. Зйомка принесе задоволення, а поїздка на шикарному автомобілі подарує гарний настрій і кураж, який відобразиться на фото.


Фотосесія пари з машиною

Любовні історії завжди красиві, а якщо на романтичних фото присутній кабріолет, то це внесе ще більше глибини і чуттєвості. BMW 320 - це хороший вибір для прогулянки по місту в сонячний день з коханою людиною, а також привід поповнити свій фотоальбом новими красивими сюжетами. Фотосесія може бути пов'язана з річницею знайомства, весілля або просто бажанням зробити коханій людині приємно.


Весільна фотосесія з авто

Яке весілля без фотосесії і красивого автомобіля! Чому б не прокатати кохану на Lexus RC200T, BMW 730I або BMW 520? Залишилося вибрати авто і насолоджуватися днем, фотографії якого майбутнє подружжя будуть переглядати через десятиліття, показуючи своїм дітям.


Сімейна фотосесія

Сімейне життя - це не рутина, а фотосесія з Mercedes S500 4 matic стане невеликим пригодою для дорослих і справжньою казкою для дітей! Для пікніка за містом можна вибрати позашляховик Nissan X-Trail New. Не забудьте про красивому макіяжі, стильному одязі і хорошому настрої. Продумайте тематику і пози для того, щоб фотосесія вдалася, але можна і просто довіритися творчому пориву!


Ретро стиль

Ретро фотосесія з автомобілем - це класика, яка завжди актуальна. Якщо Ви вибрали цей напрямок, не забудьте про те, щоб зачіска, макіяж і одяг відповідали загальній концепції.


Фотосесія з мотоциклом

Мотоцикли - окреме джерело натхнення. Для чоловіків - це можливість підкреслити свою рішучість, силу і брутальність, а жінка на мотоциклі завжди виглядає фатальною і впевненою в собі спокусницею. Для створення зухвалих фото відмінно підійде легендарний Harley Davidson Street Glide.

Асоціація мотоциклів зі свободою, безглуздям і сміливістю прекрасно поєднується з романтичною темою любові. Фотосесія пари або молодят на мотоциклі - це красиво, нетривіально і свіжо. Для тематичних фото можна вибрати оренду недорогого мотоцикла, наприклад, Kawasaki Vulcan-S - він прекрасно доповнить задумку фотографа.


Прокат авто для фотосесії з BLS - кращий вибір!

Ми пропонуємо для реалізації Ваших ідей позашляховики, VIP автомобілі, електромобілі, мотоцикли та іншу стильну і сучасну техніку. Вибирайте модель, колір, тип авто, можна орендувати для фотосесії автомобіль з водієм або скористатися нашим захистом і шоломом для мотоцикла - BLS завжди готові допомогти своїм клієнтам добре провести час і організувати торжество або фотосесію. Наші переваги для Вас:

Навчання управлінню мотоциклом - захват від перших поїздок на новому виді транспорту невимовний! Це безцінні моменти, які обов'язково варто відобразити на фото.

Повернення автомобіля в іншому місті. Взяли машину в Києві, але вирішили поїхати в Одесу - не проблема! Можете здати автомобіль в будь-якому місті, де є філія BLS. Одні з кращих фото - це контраст природи і презентабельного авто з розкішними моделями.

Безлімітний 3G інтернет - фотографуйтеся, викладайте фото в соціальні мережі і збирайте захоплені коментарі та лайки!

BLS раді запропонувати комфортні і доглянуті автомобілі для фотосесій в різних містах України в тому числі і оренда авто в Одесі.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber