+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Карта електрозаправних станцій в Україні

Основною перешкодою для масового використання електромобілів до недавніх пір була відсутність розвиненої інфраструктури. Питання про те, де зарядити електромобіль без проблем, виникає в першу чергу при використанні екологічних транспортних засобів. Якщо у користувача є карта електрозаправок в Україні та за її межами, то часто вибір зупиняється на електрокарах.

Наша компанія BLS з 2015 року надає послуги з оренди електроавтомобілів Nissan Leaf, Smart, Tesla S, BMW I3. Ми гарантуємо орендарям доступність заправки електромобілів в потрібний час і при будь-якому обраному маршруті. BLS тісно співпрацює з компанією “TOKA”, постачальником і розробником мереж електрозаправних станцій.

Також хочемо повідомити про те, що зарядка в мережі електрозаправок ТОКА для електромобілів орендованих в компанії BLS безкоштовна.

Карта зарядних станцій для електромобілів

Пересування на електрокарі вимагає регулярного заряджання на ЕЗК, для чого рекомендується виконати ряд умов:

  • скачати і встановити мобільний додаток;
  • зареєструватися і стати користувачем системи "TOKA NETWORK".

Додаток допоможе в режимі реального часу визначити найближчі місця зарядки електромобілів по маршруту слідування. Статистика підключення і статус онлайн станції буде завжди під рукою. Оплатити послугу можна у зручний для користувача способом, наприклад, через додаток в розділі "Баланс".

Переваги інтерактивної карти

Електрозаправні станції можуть розташовуватися не тільки на АЗС, а й в соціальних і культурних установах, а також приватному секторі. Наприклад, електрозаправки в Дніпрі доступні в радіусі менше двох кілометрів по обласній трасі і різних шосе місцевого значення.

Мобільна карта заправок електромобілів містить наступну актуальну інформацію:

  • вказівка доступних типів зарядки на громадських і побутових станціях;
  • точна вказівка координат станції з коротким описом місцевості;
  • відомості про формат прийнятого платежу і діючому тарифі;
  • безконтактне включення і відключення зарядної станції;
  • статистика по циклам зарядки.

Карта містить актуальну інформацію, регулярно оновлюється і містить достовірні відомості про електрозаправки у Києві, Дніпрі, Одесі, Львові та інших містах України. Маючи в своєму розпорядженні мобільний карту, водіям не доведеться турбуватися про те, де зарядити електромобіль.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber