+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Подорож по Україні при коронавірусі

Епідемія коронавирусу змінила плани любителів далеких подорожей, курортного відпочинку закордоном або серйозних туристичних походів. Багато країн ввели обмеження на перетин своїх кордонів. Але це не головне. Найважливіше питання - безпека під час епідемії, на яку не можна розраховувати в місцях великого скупчення людей. Тому від подорожей в популярні туристичні місця потрібно відмовитися. Але річний відпочинок не буде зіпсований, якщо спланувати захопливу подорож Україною на машині. Вона може бути як власною, так і орендованої. В оренду можна взяти автомобіль з урахуванням кількості мандрівників і дальності поїздки, що вигідно і практично. А цікавих місць в країні величезна кількість. Комфортне і безпечне авто зробить відпустку навіть при Коронавіруси захоплюючим і незабутнім.

Переваги автомобільних подорожей

Обмеження для поїздок по світу під час епідемії стали приводом для того, щоб звернути увагу на пам'ятки своєї країни. В Україні можна відвідати красиві місця біля моря і в горах, дендропарки та старовинні міста, є цікаві маршрути для любителів екстремального відпочинку. При правильному плануванні подорожі під час карантину також можуть бути цікавими та різноманітними. Особливо, якщо вирушати в подорож на авто.

  • З автомобілем можна самостійно вибирати напрямок для поїздки, її тривалість.
  • Можна робити незаплановані зупинки або змінювати маршрут.Транспорт забезпечує свободу пересування і комфорт.
  • Кількість людей в авто обмежена, на відміну від автобуса або поїзда. До того ж на даний час можуть виникати проблеми з поїздкою залізничним транспортом між областями через епідемію.

Якщо немає власної машини, завжди можна взяти її в компанії БЛС, надаємо послуги з оренди авто. На вибір клієнтам надаються різні по марці, місткості, потужності авто. Весь транспорт для оренди знаходиться у відмінному технічному стані, сміливо можна відправлятися в самостійний тур по країні.

Як скласти маршрут

Автомобіль надає відмінні можливості для цікавих поїздок і відпочинку. Але варто відразу визначитися, куди їхати по країні, де можна зробити зупинки для відпочинку.

  • Складати самостійно маршрут потрібно з урахуванням тривалості відпустки.
  • Також слід врахувати кількість людей, які складуть компанію в поїздці. Це можуть бути члени сім'ї, друзі.
  • Якщо планується відпустку з дітьми, потрібно знайти комфортне та зручне житло для проживання, продумати харчування.
  • Поїздку на море можна поєднати з відвідуванням цікавих міст, які будуть зустрічатися по дорозі, або природних парків. Наявність авто дозволяє складати комплексні плани.

Морський відпочинок

Для пляжного відпочинку не обов'язково їхати за кордон, українські курорти також можуть запропонувати чисті пляжі, комфортні умови проживання, цікаву культурну програму. Серед найбільш популярних курортів - Одеса, Очаків, Бердянськ.

Відпустка в Одесі може запам'ятатися не тільки купанням в морі, адже це старовинне місто з безліччю пам'яток. На хорошому, безпечному автомобілі, взятому в оренду, можна доїхати до Одеси з будь-якого куточка України. Кілька тижнів, наповнених сонцем, купанням у морській воді, свіжим повітрям і приємними емоціями, дадуть заряд здоров'я на цілий рік. Вечірньої пори приємно буде провести в прогулянках по старовинним одеським вуличкам, в колоритних кафе.

На Азовському морі розташовані такі популярні курорти, як Кирилівка, Бердянськ. Вони раді запропонувати найрізноманітніші варіанти для відпочинку. Тут працюють аквапарки, дельфінарій, безліч кафе. Якщо відпочивальник приїхав на курорт один, він може розмістити в наметовому містечку, але для відпочинку з сім'єю, дітьми варто зняти будиночок. Проживання в будиночку на морському курорті дозволяє дотримати правило по самоізоляції, зменшити контакти з людьми.

Відпустка в Карпатах

Гірське повітря корисний не менше морського, тому можна для відпускного відпочинку вибрати Карпати. Відпочиваючим здаються в оренду будиночки не тільки на популярних гірських курортах, а й в карпатських селах. Красиві гірські пейзажі будуть радувати кожен день, як і тиша, спокій, усамітнення.

Ландшафтні парки

У цей «Коронавірусний» рік виріс інтерес до тих пам'яток, які можна побачити в своїй країні. І для знайомства з ними не обов'язково чекати відпустки. Щоб з'їздити в Межигір'ї або музей під відкритим небом «Пирогово», досить пари вихідних. Стільки емоцій і вражень доставить і правильно організоване подорож при коронавірус в старовинні парки «Софіївка» або «Олександрія». За своєю красою ці ландшафтно-паркові комплекси не поступаються більш відомим західним. Прогулянки по парку відбуваються на відкритому повітрі, що повністю відповідає правилам безпеки при коронавірус. Можна вивчити парк самостійно або скористатися допомогою гіда (не забуваючи про маски). І «Софіївка», і «Олександрія» демонструють талант тих, хто проектував парковий комплекс і хто створював його своїми руками. На території парків можна побачити красиві насадження, цікаві архітектурні споруди.

Як зробити подорож на авто по Україні безпечною

Під час поїздок в період епідемії коронавируса важливо дотримуватися правил безпеки та санітарні вимоги.

  1. Навіть якщо подорож відбувається в поодинці, потрібно мати в авто маску, антисептик, рукавички. В дорозі потрібно буде здійснювати покупки, спілкуватися з іншими людьми, відвідувати заклади харчування - тому засоби захисту обов'язкові.
  2. Рекомендується вибирати для відпочинку місця з невеликим скупченням людей. Для відпочинку на природі (на море, біля озера, в горах) можна використовувати намет. Якщо все ж планується проживання в пансіонаті або в місті, потрібно знімати окрему квартиру або будиночок.
  3. З собою в поїздку також необхідно взяти мило, антибактеріальні серветки.

В умовах епідемії коронавируса важливо продумати, і куди поїхати подорожувати, і як зробити відпочинок безпечним. Вирішити питання дозволяє авто, з яким можна вибрати будь-який напрямок для поїздок при мінімальному контакті з людьми. Вигідні умови для прокату автомобіля в нашому автопрокаті BLS. Орендувати можна транспорт різного класу, подобово або на термін тривалий. Невисокі тарифи на прокат зроблять відпочинок більш приємним.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber