+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Коблеве: що подивитись та куди піти

Друзі, продовжуємо вас знайомити з найкращими морськими курортами в нашій традиційній рубриці про мандрівки Україною. Минулого разу ми розповідали про Одесу, а тепер прийшла черга села Коблеве, розташованого між Одесою та Миколаєвом. Спойлер: тут є все необхідне для чудового літнього відпочинку! І вино - це не єдина його принада.

Доїхати до Коблеве (часом його за звичкою називають “Коблево”) варто через Одесу, можна пробувати й інший шлях, але це якщо у вас є крутий позашляховик. Починайте маршрут по Одеському шосе. У самій Одесі продовжіть рух трасою М-5, повернувши на Добровольський проспект продовжуйте рухатися трасою М-14. Від Києва до курорту – 529 км, час руху – близько 6 годин.

Якщо не маєте власного - рекомендуємо орендувати авто на уїк-енд зі значними знижками та на найкращих в Україні умовах. Зверніть увагу на позашляховики!

Коблеве - курорт, оточений сосновим лісом, що додає йому привабливості. Піщані пляжі курорту, чисте повітря є хорошим доповненням до розвиненої бази пансіонатів, будинків відпочинку, приватного сектору.

Для активного відпочинку в Коблевому побудували аквапарки, лунапарк та дельфінарій. Крім того, Коблеве впритул прилягає до Тилігульского лиману, а він відомий своїми лікувальними грязями.

Шестикілометровий пляж із дрібного піску - іще одна перевага містечка. На місці можна взяти в оренду шезлонги, парасольки.

В Коблевому дуже розвинена індустрія розваг. Так що нудьгувати тут вам точно не доведеться. Любителям морської риболовлі запропонують ранкову ловлю. У Коблевому є цілком достойні нічні клуби, куди поспішає вся молодь. "Роза вітрів" - сучасний клуб із хорошою кухнею, двома барними стійками. Тут постійно виступають відомі ді-джеї. "Аква" - в центрі закритого залу є великий танцпол. У пік сезону тут збирається до 1500 людей.

Якщо у вас є діти - зверніть увагу на те, що в Коблевому багато дитячих майданчиків.

Втомитеся від моря і галасливих дискотек? вирушайте на екскурсію по Одесі, Миколаївський зоопарк, стародавнє місто Ольвія, біосферний заповідник Асканію Нову. На приватному авто все це - в доступності кількох годин!

Коблеве - не тільки курорт, але і найвідоміший виноробний центр в Україні. Розвитку місцевого виноробства сприяє сама природа: унікальний клімат, родючі ґрунти, місце розташування поблизу моря і лиману. Усі вина популярної торгової марки можна спробувати під час дегустаційного туру.

Варіантів проживання та харчування в курортному місті є чимало, найбільш достойні з-поміж готелів - Valletta Group Koblevo (зокрема Valletta De La Vita Koblevo ) та парк-готель “Берізка”, з-поміж ресторанів - “Глечик” та Pub Koblevskiy.

Тож бажаємо вам чудового відпочинку й ефективної підзарядки пляжною енергією!

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber