+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

День закоханих у Львові!

Друзі, цієї п’ятниці - 14 лютого - всі закохані насолоджуються власним святом. А незакохані їм заздрять та шукають єдину й неповторну любов. Погодьтеся - найкраще це робити в романтичних містах. А яке місто може бути найромантичнішим в Україні? Свій варіант пишіть у коментарі, а от ми вважаємо, що це - Львів!

Чому ми обрали саме його? Спойлер: не лише тому, що 14 тут виступає Тіна Кароль. Насправді на це є безліч причин. Елегантна старовина та історичний флер, вишукана європейська архітектура та затишні кав’ярні - лише дещиця з-поміж них. А зробити романтичний квест Львовом - це чудова атмосферна пригода й дуже доречний подарунок коханій людина на день Святого Валентина. Тож читайте далі наші ідеї для такого квесту - перелік особливих локацій, пронизаних коханням.
Шукайте ці точки на карті міста та подорожуйте автомобілем. До речі, в компанії BLS зараз потрясні знижки на всі орендні авто - ціни стартують від 18$.

Італійський дворик.

У цьому дворику, збудованому в XVI ст., плекали своє кохання польський король Ян Собеський та французька діва Марія Казміра.

Стрийський парк

іще перед ІІ світовою війною вважався одним із найгарніших в Центрально-Східній Європі. Кажуть, у Лебединому озері, що у центрі парку, живе Кохання, втілене в білих лебедях. Парк чудово пасує для усамітнення.

“Місце для поцілунків”

поблизу Каплиці Боїмів та “Кафе №1” заховане від галасу площі Ринок. Цей закуток є одним із найгарніших та найбільш романтичних місць Львова.

Палац Потоцьких

був збудований за прикладом французьких палаців Парижу. Його затишний дворик - чудове місце для усамітнення закоханих.

Площа біля Оперного театру

- традиційне місце зустрічі для закоханих у Львові. А в самій Опері 14 лютого виступає відомий симфонічний оркестр Lord of the Sound з романтичною програмою “Love Story”!

Центр Шептицького

сам по собі не супер-романтичний, однак 14 лютого тут буде цікавенна лекція про гурт the Beatles та коханих жінок “бітлів” від знаменитого українського інтелектуала Ярослава Грицака.

Malevich Night Club

саме по собі місце дуже романтичне - це один із найкрутіший клубів Львова. А 14 лютого тут іще й виступатиме неповторна Тіна Кароль!
Тож подорожуйте разом до Львова - радимо їхати не лише на 15 лютого, але й на уїк-енд. Цієї п’ятниці ми традиційно опублікуємо на нашій сторінці найцікавіші події 15 та 15 лютого, тож не пропустіть!
Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber