+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

BLS партнери благодійного проекту LEO STATES

LEO STATES – це благодійний проект, ініційований благодійним фондом «Фонд друзів України», благодійним фондом «У НАС ІЄ СИЛИ» та групою українських компаній.

Наша місія – створити хаб для людей в Україні, які втратили своє житло, та надати їм безкоштовне тимчасове житло та можливості набратися сил.

Дефіцит житла

Через війну в Україні багато людей втратили свої домівки. Міста на заході України переповнені. За даними Міграційного агентства ООН, близько 6,5 млн громадян України втекли в інші регіони України, здебільшого – у західні райони. Крім того, 3,2 мільйона мали виїхати за кордон.

Знайти безпечне тимчасове житло – надзвичайно складне завдання. Дорослим, дітям, людям похилого віку заборонено спати в школах, на вокзалах та в інших місцях, які для цього не пристосовані.

Ми пропонуємо рішення: будівля міського типу, що складається з контейнерних блоків з усіма необхідними зручностями поблизу Львова – головного гуманітарного та логістичного центру. Наша мета – забезпечити безоплатне проживання житла від 1 доби до 1 року з можливістю продовження.

Підтримай Україну! Допоможіть нам створити тепле, комфортне місце для біженців у безпечному регіоні України.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber