+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Оренда авто на день народження

День народження - це знаменна подія для будь-якої людини. Саме тому всі хочуть, щоб це свято пройшов максимально добре. Якщо вам необхідна оренда авто з водієм на день народження, то компанія BLS зможе допомогти в цьому прагненні. Ми надамо відповідний засіб пересування або цілий кортеж машин на будь-який термін. Завдяки послугам нашої автопрокатної компанії будь-яка поїздка по місту перетвориться в захоплююче проведення часу.

Необхідність прокату авто на день народження

Короткострокова оренда авто на день народження зможе перетворити свято яке ви запамятаєте на довго. Прокатний автомобіль допоможе:

  • швидко дістатися в будь-яку точку Києва. Ви може влаштувати своїм гостям шикарну святкову екскурсію по головних визначних пам'яткам столиці. Можна взяти напрокат авто представницького класу, мінівен або позашляховик. У таких автомобілях ваші гості будуть відчувати себе максимально комфортно;
  • встигнути виконати всі підготовчі операції до свята. На прокатному автомобілі можна буде забрати святковий торт, напої, їжу для столу і перевезти все цього до місця святкування;
  • забрати гостей, які приїжджають (прилітають) з іншого міста з вокзалу або аеропорту.

Ви можете взяти авто в оренду з водієм на необмежений час. Так ви отримаєте максимальну свободу в плані пересування по місту. Досвідчений водій зможе побудувати оптимальний маршрут поїздки.

Оренда авто на день народження - відмінний подарунок для будь-якої людини

Якщо ви втомилися дарувати рідній людині банальні речі, то можете дати можливість йому покататися на розкішному автомобілі. Взявши авто преміум класу у компанії BLS, ви зможете приємно здивувати будь-якого іменинника. Він зможе проїхатися на люксовому седані, дорогому позашляховику або красивому кабріолеті. Такий подарунок зможе приємно здивувати молодих людей, які отримають можливість подорожі по місту в привабливому авто.

У нас можна купити подарунковий сертифікат на прокат транспортного засобу. Дана покупка дозволить в будь-який зручний час використовувати можливість прокату машини іменинником. Зазначене авто він зможе отримати просто після надання подарункової карти.

Як взяти на прокат авто для святкування дня народження?

Щоб отримати необхідну засіб пересування для святкування урочистої дати, необхідно:

  1. вибрати підходящий автомобіль;
  2. вказати термін оренди і необхідність надання послуг водія;
  3. надати документи (паспорт, ІПН, водійське посвідчення);
  4. здійснити оплату за користування авто (внести заставу).

Далі вам залишиться тільки отримати ключі від обраного автомобіля. Всі машини видаються в чистому вигляді і відмінному технічному стані.

Переваги автопрокату BLS

Серед ключових переваг нашої автопрокатної компанії варто виділити такі особливості:

  • величезний вибір засобів пересування. У парку нашої організації присутні як звичайні легкові седани, так і елітні позашляховики;
  • можливість оренди авто з водієм і без нього;
  • надання технічно справного транспорту в хорошій комплектації;
  • адекватну вартість послуг. Кінцева ціна залежить від типу, марки, моделі обраного автомобіля і терміну його оренди;
  • легкість отримання прокатного авто. Взяти машину на ювілей можуть всі громадяни України у віці від 21 років. Важлива умова - водійський стаж більше 2 років;
  • можливість отримання як однієї машини, так і цілого кортежу;
  • наявність страховки у транспорту.
Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber