+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Цікаві події вихідних 7 та 8 березня 2020 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Львові

Традиційно в п’ятницю ми підготували для вас найцікавіші події наступних вихідних у Києві, Харкові, Дніпрі та Львові. На цей уїк-енд припадає й день захисту прав жінок, тож відбудуться як романтичні, так і політичні заходи, пов’язані з різними поглядами на цю дату - і ми відобразили в огляді обидва тлумачення. Докладніше читайте далі в пості!

Також ви можете чудово провести час на різноманітних заходах - крутих концертах, театральних виставах, сучасних художніх виставках, перформансах, екскурсіях та інших подіях на будь-який вибагливий смак!

Навіть якщо захід, що вас зацікавив, відбудеться не у вашому рідному місті - не біда, краще рішення при цьому - взяти авто в оренду у компанії BLS Car Rental, адже вибір - величезний, і ви не будете прив'язані до громадського транспорту! Тим більше, у нас є дуже слушна пропозиція: з тарифом Weekend ви платите за 2 вихідних дні, а отримуєте авто в своє користування - фактично - на 3 дні!

Як це працює? Замовляючи авто на вихідні, скажіть нашому менеджеру, що хочете скористатися тарифом Weekend. В такому випадку ви зможете забрати автомобіль в п'ятницю після 17:00, а повернути - в понеділок до 11:00. Наш автопарк - на сайті. Деталі за телефоном: +38 067 329 26 26

Події у Києві

Інсталяція "роздІловІ" та перформанс "Словом". Оля Михайлюк.

7 березня, 14:00, Національний музей ім. Т. Шевченка, бульв. Тараса Шевченка, 12.
Протягом березня в НМТШ відбуватимуться дві взаємопов’язані мистецькі історії. 7 березня розгортатиметься перша — перформанс "Словом". Дійство передбачає особисте декодування знакового українського поетичного твору з подальшим пошуком нової системи символів і знаків. Інсталяція "роздІловІ" — нове втілення візуальних робіт, що виникли під час показів однойменного мультидисциплінарного проєкту. Він поєднав сучасну поезію, музику, візуалізацію. Вартість входу - за квитками музею.

Весна і музика Антоніо Вівальді.

7 березня, 19:00, Кірха святої Катерини, вул. Лютеранська, 22.
Ціла низка блискучих творів Антоніо Вівальді у виконанні національного камерного оркестру “Київські солісти”. Цикл концертів «Пори року» для скрипки, чембало і струнного оркестру, Концерт для чотирьох скрипок і струнних сі мінор, Concerto grosso d-Moll ((L’Estro armonico) op.3 та ін. Вартість квитків від 200 грн.

Ladies Run 2020.

8 березня, 9:00, Центральний будинок офіцерів, вул. Михайла Грушевського, 30/1.
Ladies Run — забіг на 4 км для чарівних дівчат, а також дитячий забіг для маленьких принцес! На кожну учасницю на фініші чекає дуже особлива нагорода — срібна дизайнерська прикраса, створена за спеціальним замовленням! Вартість участі 500 грн.

Події у Львові

Latexfauna в Malevich Night Club.

7 березня, 19:00, Malevich Night Club, пр-кт В. Чорновола, 2.
Всесвітньовідомий український гурт Latexfauna подарує добро кожній львів'янці і навіть львів'янину! Кажуть, це буде найкрутіший концерт у Львові напередодні 8 березня. Це нагода зустрітися з тропіками, фліртиком та бухлішком на півтори години в серці Львова. Квитки від 350 грн.

Феміністичний марш у Львові.

8 березня, 13:00, площа Ринок, 1.
8 березня — день солідарності жінок у боротьбі за свої права й у Львові традиційно пройде феміністичний марш. Організаторки вийдуть на вулиці міста, щоб ще раз нагадати, що права жінок — це права людини. Марш проходить проти домашнього насильства, сексуального насильства, сексизму, низької оплати праці та ін.

Мюзикл “Гуцулка Ксеня”.

8 березня, 15:00 та 19:30, Львівський театр опери та балету, просп. Свободи, 28.
Головний український мюзикл цього року, мюзикл-сенсація - «Гуцулка Ксеня». Народжена у Івано-Франківську під керівництвом колективу Народного артиста України та лауреата Шевченківської премії Ростислава Держипільського, вистава спричинила справжню сенсацію! Квитки від 290 грн.

Події у Дніпрі

Концерт Арсена Мірзояна.

7 березня, 19:00, Палац культури “Металург”, просп. П. Калнишевського, 27К
Арсен Мірзоян, головний романтик нашої країни, анонсував всеукраїнський тур на підтримку нового альбому "Інгредієнт". 7 березня артист заграє свої найкращі хіти та пісні з нового альбому. Концерт буде присвячений до міжнародного дня захисту прав жінок. Квитки від 190 грн.

Стендап у NEO PLAZA.

7 березня, 18:00, ТРЦ NEO PLAZA, вул. М. Кюрі, 5
Найкращі Stand-up коміки країни 7 березня привезуть до #NeoPlaza справжню феєрію, щоб скласти оду сучасному гумору! О 18:00 на парковці ТРЦ розпочнеться яскрава шоу-програма від резидентів stand-up клубу: Микити Шевчука, Бекіра Мамадієва, Дениса Корабльова, Миколи Зирянова, Анастасії Дєрської. Вхід вільний

People&Sport: жінки, що надихають.

7 березня, 17:00, Soft Work, вул. Сімферопольська, 2К.
Мотиваційна party для дівчат. Приходь на святкову мотиваційну вечірку і отримай відповіді на питання: як суміщати родину, кар’єру, власне Я та спорт, як змінити своє життя. А також реальні приклади успішних, активних жінок, які вміють надихати себе, родину і світ навколо. Також буде червоне вино, смаколики та прекрасна музику від запального діджея. Вхід - 350 грн.

Події у Харкові

Lords of the Sound - Love STORY.

7 березня, 19:00, ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
7 березня о 19:00 у ХНАТОБі Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір! Традиційно найвідоміший український оркестр представить хіти світової музики з репертуару Ed Sheeran, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та ін.., а також саундтреки з найромантичніших кінофільмів: Титанік, Привид Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж та ін. Вхід від 290 грн.

Марш жіночої солідарності “Жінка на часі”.

8 березня, 14:00, збір біля палацу дитячої та юнацької творчості, ст. метро Університет.
Марш Жіночої Солідарності - найбільш видима подія на підтримку жінок у Харкові. В цей день жінки виходять на вулиці міста, щоб надихнути, підтримати та заохотити одна одну до боротьби за свої права, права інших та тих, хто позбавлені голосу.

Spring jazz. Karitza trio.

8 березня, 20:00, Fabrika.bar, вул. Благовіщенська, 1.
Джазовий романтичний вечір у Fabrika.bar - чудова нагода завершити відзначення 8 березня у особливій атмосфері. Вартість входу уточнюйте.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber