+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Цікаві події вихідних 14 та 15 березня 2020 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Львові

Друзі, ми переносимо нашу традиційну рубрику “Уїк-енд афіша” з п’ятниці на четвер, щоб у вас точно був час визначитися - які саме події варто відвідати! @bls car rental підготували для вас найцікавіші події наступних вихідних у Києві, Харкові, Дніпрі та Львові. Ви можете чудово провести час на різноманітних заходах - крутих концертах, театральних виставах, сучасних художніх виставках, перформансах, екскурсіях та інших подіях на будь-який вибагливий смак! Докладніше читайте далі в пості!

Навіть якщо захід, що вас зацікавив, відбудеться не у вашому рідному місті - не біда, краще рішення при цьому - взяти авто в оренду у компанії BLS, адже вибір - величезний (переконайтеся самі), і ви не будете прив'язані до громадського транспорту! Тим більше, у нас є дуже слушна пропозиція: з тарифом Weekend ви платите за 2 вихідних дні, а отримуєте авто в своє користування - фактично - на 3 дні!
Як це працює? Замовляючи авто на вихідні, скажіть нашому менеджеру, що хочете скористатися тарифом Weekend. В такому випадку ви зможете забрати автомобіль в п'ятницю після 17:00, а повернути - в понеділок до 11:00.

Події у Києві

Лекція: «Василь Єрмілов: художник-конструктор 1920-х років».

14 березня, 14:00, Національний художній музей України, вул. Грушевського, 6.
Конструктивіст Василь Єрмілов (1894 - 1968) - одна із ключових фігур вітчизняного мистецтва, художник, який сформував візуальний образ Харкова в пореволюційні роки і найпослідовніше втілив в українському мистецтві той період життя, що виріс із доби індустріалізації. Вартість квитка - 100 грн.

Парад до Дня Святого Патрика.

14 березня, 15:00, Парк ім. Т. Шевченка.
14 березня у всіх шанувальників Ірландії є чудова нагода пройтися з ірландськими прапорами, напоями, піснями, танцями та настроєм по Києву! Маршрут параду: вул. Володимирська - повз Золоті Ворота - Софійська площа - Пейзажна алея (зупинка біля Історичного музею України) - Андріївський узвіз - Контрактова площа. Участь - вільна для всіх бажаючих.

Vivaldi. Пори року, Трансформація.

15 березня, 19:00, Будинок архітектора, вул. Б. Грінченка, 7.
Kyiv Metropolis Orchestra» презентує новий проект: «Пори року» Антоніо Вівальді у новій сучасній інтерпретації. На вас чекає, повне занурення у природу в неймовірній атмосфері візуальних та звукових ефектів, у супроводі блискучих виконавців оркестру. Вартість входу - від 300 грн.

Події у Львові

Вистава “Осінь на Плутоні”.

14 березня, 19:00, “Перший театр”, вул. Гнатюка, 11.
«Осінь на Плутоні» – це глибока й вражаюча вистава, погляд на буття та цінності через призму людини, яка капітулювала перед часом і опинилася в полоні власної пам’яті та власного болю, людини яка ще не «померла», але й не «живе». Робота запрошує глядача подивитись в очі власним страхам і здійснити онтологічну експедицію в старість як таку. Вартість квитків - 120 грн.

Концерт гурту “Лінія Манергейма”.

14 березня, 20:00, !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24.
Після тривалої перерви до Львова повертається культовий гурт «Лінія Маннергейма». Великий сольний концерт з презентацією першого лонгплею «Конфіскат» вже 14 березня на !FESTrepublic. "Конфіскат" - це гостро та влучно про життєві питання кожного з нас. Всім відомі та улюблені хіти, а також абсолютно нові композиції. Вартість входу - від 250 грн.

Вистава “Апокрифи”.

15 березня, 19:00, театр Леся Курбаса, вул. Л. Курбаса, 3.
Вистава-притча за драматичною поемою «На полі крові» і драматичним етюдом «Йоганна, жінка Хусова» Лесі Українки. Про людські пристрасті, вірність, зраду, фанатизм, ланцюг іпостасей людського духу, кожна ланка якого – самооцінка сама по собі, а разом вони утворюють багатошаровий поліфонічний твір. Вартість квитків - від 200 грн.

Події у Дніпрі

<

День відкритих дверей в Сітроен Центр Дніпро "Сінгл Авто".

14 березня, 10:00, Запорізьке шосе, 27Б.
Можна зареєструватися он-лайн на тест-драйв автомобіля Citroёn, що пасує саме вам, пройти тест-драйв і отримати свою власну ціну. У акції беруть участь наступні моделі: C-Elysse, C3, C3 Aircross, C4 Cactus, C5 Aircross та переможець національно конкурсу «Авто року 2020 в Україні» у номінації «Кращий мінівен» – Citroёn Berlingo.

Виставка “Ivan Marchuk. Секрети геніальності”.

14 березня, 11:00, Троїцька площа, 5А.
В мистецькому просторі ARTarea (м. Дніпро) відкривається довгоочікувана виставка «Секрети геніальності» видатного митця сучасності Івана Марчука. Проєкт презентує оригінальні витвори мистецтва майстра у поєднанні із відео-артом у новітньому форматі digital галереї. Вартість квитків - 150 грн.

Опера “Трубадур”.

15 березня, 19:00, Дніпропетровський театр опери та балету, вул. Дмитра Яворницького, 72А.
Опера «Трубадур» - одна з найяскравіших опер Верді, яку він створив усього за 30 днів. Сюжет опери дуже заплутаний, усі події відбуваються в Іспанії в XV столітті, де розгортається боротьба жорстокого графа ді Луни з благородним трубадуром Манріко за любов прекрасної Леонори. Музика «Трубадура» багата красивими та яскравими мелодіями. Вартість входу - уточнюйте.

Події у Харкові

Instrumental jazz. Stolen soul jazz.

14 березня, 20:00, Fabrika.bar, вул. Благовіщенська, 1.
У цей вечір музиканти, слідуючи джазовому духу великого Чарлі Паркера, подарують слухачам винятковий приклад колективної імпровізації і віртуозного виконавської майстерності. Вхід вільний.

Tеатр тіней Teulis.

15 березня, 16:00, Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого, вул. Пушкінська, 77.
Tеатр тіней Teulis підкорив і здивував багато світових столиць. У Харкові він пропонує оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій. Цей театр доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Вхід - від 190 грн.

Вистава «Орфей: Public Talk» 18+.

15 березня, 19:00, БК ART AREA, вул. Чернишевська, 13.
Відверто про еротику та кохання. «Орфей: Public Talk» — вистава-шоу, що розбурхає інтимні струнки вашої душі, хоча сюжет цілком пристойний. В основі - давньогрецький міф про Орфея. Втративши кохану Еврідіку, він потрапляє в сучасні реалії, та ще й відразу на ток-шоу. А Ведучий хлопець прямолінійний, питання Орфею ставитиме провокаційні. Вхід - 200 грн.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber