+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Автомобіль на виписку з пологового будинку

Виписка з пологового будинку є радісним і відповідальним подією для всієї родини, в якій з'явився малюк. Важливо організувати переїзд мами з дитиною грамотно, продумати всі деталі, подбати про комфорт і безпеку для їх здоров'я. Відмінним помічником у підготовці до такого важливого дня є в Україні прокатні компанії, що пропонують замовити авто навіть тим, хто має власний автомобіль.

Чому краще замовити машину?

З першого дня життя малюка потрібно оточити максимально увагою, подбати про його безпеку, в тому числі і про безпеку переміщення з пологового будинку в додому. Авто має бути комфортним, з затишним салоном, обов'язково обладнане спеціальним дитячим кріслом. Такі крісла мають не всі автовласники, іноді щасливий батько просто не встигає вирішити це питання до виписки. І це є вагомим аргументом для того, щоб орендувати надійний, містку машину разом з дитячим кріслом. І доставка дитину з пологового будинку буде безпечною, запам'ятатися тільки приємними емоціями.

Авто надається разом з водієм. В такому випадку батькові, схвильованому подією, не потрібно буде дивитися за дорогою, він зможе проявити більше уваги дружині і дитині. У тата з'явиться час, щоб купити квіти, подякувати медперсонал, зробити красиві фотографії з новим членом сім'ї. Для жінки також важливо відчути поруч коханого чоловіка, відчути їх загальну радість.

Якщо в пологовий будинок хоче поїхати кілька членів сім'ї, можна підібрати більш просторий автомобіль або взяти на прокат кілька машин. Їх можна стильно прикрасити, відповідно до тематики заходу. Якщо виписка з пологового будинку знімається на відео, воно буде ефектним і красивим, збереже радісні емоції на довгі роки. Нова послуга має ще одна перевага - приємну ціну.

Як вибрати автомобіль на виписку?

При підборі авто слід враховувати питання безпеки, комфорту для мами і малюка. Але також потрібно подбати про те, щоб автомобіль виглядав презентабельно, підкреслював урочистість і значення події.

  • Слід врахувати кількість людей, які повинні з комфортом розміститися в салоні. І дитина, і його мама повинні відчувати всі зручності під час поїздки.
  • Автомобіль повинен бути обладнаний дитячим кріслом, для забезпечення безпеки новонародженого.
  • Має значення ідеальна чистота в салоні. Авто, які орендуються в прокатної компанії, проходять дезінфекцію перед виїздом.
  • Якщо щасливих родичів багато, можна замовити в пологовий будинок мікроавтобус або кілька комфортних машин еліт класу.

Переваги замовлення авто в пологовий будинок по Києву в BLS

Народження малюка - хвилююча подія для всієї родини. І прекрасно, що в питанні організації виписки з пологового будинку можна покластися на професіоналів компанії BLS.

  • Компанія надасть на вибір авто, повністю відповідне значущості події.
  • Всі автомобілі, пропоновані клієнтам, знаходяться в хорошому технічному стані, проходять санітарну обробку.
  • Оренда авто в Києві для виписки передбачає і його прикраса тематичним декором.
  • Можна замовити автомобіль з водієм, це безпечно, практично, зручно. Кожен шофер компанії прекрасно знає дороги по місту, доставить щасливу сім'ю з пологового будинку швидко, з комфортом, не потрібно буде стояти в пробці.
Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber