+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

ОРЕНДУЙТЕ ТАНК ВСЬОГО ЗА 100$/добу!

Ну звичайно ж, не в буквальному сенсі танк – а новий Mitsubishi Pajero Sport третього покоління. «Танком» його називають фахівці, не двозначно натякаючи на надійність та відмінну прохідність цього позашляховика. Наприклад – як знаменитий оглядач видання «Новий Час» Олексій Бондарев.

А пропозиція BLS дійсно щедра – адже раніше оренда Mitsubishi Pajero Sport в Києві обійшлася б вам як мінімум у 150$ на день. Тепер же – протягом 10 днів – авто можна замовити за 100$ на добу, навіть якщо Ви вирішили взяти його у нас всього на декілька днів.

Трохи про «винуватця» нашої щедрої акції. Повнопривідний просторий красень на 5 місць з 4-циліндровим турбодизелем (2,5 л, 181 к.с., 431 Нм) з «автоматом» і багатющою комплектацією. У той же час, при таких показниках витрати палива – всього 10 л. на 100 кілометрів.

Ця акція – перша з низки подібних. Слідкуйте за знижками на сайті і в соціальних мережах BLS – вже в наступного четверга ми запропонуємо Вам інший автомобіль, але знижка залишиться такою ж привабливою!

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber