+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

Цікаві події вихідних 28 і 29 грудня 2019 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Львові

Друзі, представляємо нашу традиційну рубрику "Уїк-енд афіша"! Спеціально для вас ми вибрали, мабуть, найцікавіші і різноманітні події передноворічних вихідних 28 і 29 грудня 2019 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Львові. Відмінно проводите час в останній уїк-енд року !!!

Навіть якщо Вас зацікавило подія відбудеться не в вашому рідному місті - не біда, краще рішення при це - взяти авто в оренду у компанії BLS, адже вибір - величезний, і ви не будете прив'язані до громадського транспорту! Тим більше, у нас є дуже слушна пропозиція: з тарифом Weekend Ви платите за 2 вихідних дня, а отримуєте авто в своє користування - фактично - на 3 дня!

Як це працює? Замовляючи авто на вихідні, скажіть нашому менеджеру, що хочете скористатися тарифом Weekend. В такому випадку Ви зможете забрати автомобіль в п'ятницю послу 17:00, а повернути - в понеділок до 11:00.

Події в Києві

Зоряні війни: майстер-клас для справжніх фанів.

28 грудня, 14:00, Robo house, вул. Еспланадна, 20.

Під час майстер-класу ми будемо збирати і програмувати "наш космічний корабель", у вигляді світильника, на мікроконтролері Arduino, який буде реагувати на звук і переливатися різними "Зоряні квітами", малювати 3D-ручкою героїв з улюбленими Саги і багато іншого. Вартість - від 600 грн (з подарунком).

Воркшоп з виготовлення новорічних зірок.

28 грудня, 14:00, Hacklab, вул. Новокостянтинівська, 1В.

У програмі воркшопу: побудова 3D моделі, створення розгортки, нанесення персонального малюнка, різка на ЧПУ лазер, збірка зірки. Вартість участі в воркшоп 350 грн, всі матеріали включені у вартість.

Синя Борода: спектакль-мюзикл.

29 грудня, 12:00, Сцена 6, вул. Васильківська, 1.

Дикий театр вперше представляє спектакль-мюзикл з happy end для дорослих і дітей 6+ "Синя Борода". Це буде незабутньо! Вартість - від 100 грн.

Події у Львові

Передноворічна вечірка в стилі 60-х

28 грудня, 18:00, вул. Братів Рогатинців, 5.

Вас чекає: фуршет зі смачними стравами від шеф-кухаря, розваги, конкурси, подарунки та СЮРПРИЗИ, а також КОНЦЕРТ музичного гурту Yoga Brothers. Dress code в стилі 60-х, де власник кращого костюма отримає особливий подарунок. Вартість - від 480 грн.

NOVAКОЛЯДА

28 грудня, 18:00, Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29А.

NOVAКОЛЯДА - найдавніші коляди, щедрівки, різдвяні псалми, стародавні духовні наспіви ХII-ХVIII ст з різних регіонів України у виконанні Наталки Половинки та акторів Театрального центру СЛОВО І ГОЛОС в обрамленні сучасного відеоарту відомого українського художника Сергія Савченка. Вартість уточнюйте.

Bogdan Gumeniuk Quartet feat. Sandy Eldred “Christmas Stories”.

29 грудня, 20:00, Libraria Speak Easy Bar, Вірменський дворик.

29 грудня о Лібраріі міжнародний україно-американський проект - Bogdan Gumeniuk Quartet feat. Sandy Eldred зі спеціальною програмою "Christmas Stories". Музиканти зіграють світові різдвяні хіти у власних джазових аранжуваннях. Вартість - від 80 грн.

Події в Дніпрі

БУДЬ в UA | Новорічний

28 - 29 грудня, 11: 00-19: 00, БУДЬ в UA маркет, Троїцька площа, 5А.

100+ українських брендів - 200% ймовірність знайти ідеальне плаття для новорічної вечірки. Красиві фотозоні для святкового контенту в твоєму Instagram. Gastro Дворик - відмінна і корисна тренування перед новорічним застіллям. Подарунки на будь-який смак і колір.

YUKO / відкриття Bubamara Concert Hall

28 грудня, 20:00, вул Володимира Вернадського, 1-3.

Фольклористка Юлія і мультиінструменталіст Stas перетворюють автентичні тексти на сучасні електронні хіти. А коронної фішкою YUKO є неповторні виступи наживо. Не пропусти початок нової сторінки в культурному житті Дніпра! Вартість - від 350 грн.

За лаштунки театру опери та балету "Снігова королева"

29 грудня, 12.00.

Кажуть, що театр починається з вішалки. Але насправді він починається по той бік лаштунків - там, де народжуються уявлення. Ми пропонуємо вам унікальну можливість зазирнути за лаштунки Дніпропетровського Академічного Театру Опери та Балету і побачити те, чого зазвичай не бачать глядачі. Після екскурсії ви побачите п'єсу. Вартість - від 200 грн.

Події в Харкові

Santa`s Fun Run 2019

29 грудня, 11:30, Центральний парк культури і відпочинку, вул. Сумська, 81.

Веселі гонки в костюмах Санта-Клаусів! 29 грудня о 11.30 відвідай Центрального парку культури і відпочинку і візьми участь в гонках. 1 км успішно подолають всі: дорослі, діти, дівчата на підборах, команди друзів і колег, мами з колясками.

Кожен учасник перегонів отримає медаль і подарунки від спонсорів. Вартість - 300 грн (входить костюм Санти).

Недільний майстер-клас по східній живопису

29 грудня, 12:00, освітній центр Nickname, вул. Полтавський шлях, 18.

Хочете подарувати дитині приємні враження у вихідний день або провести час разом в цікавому творчому процесі?

Запрошуємо Вашу родину на майстер-класи з східної живопису в Освітній центр "Nickname"! Вартість уточнюйте.

New Year dance party

Melen Passa band. 29 грудня, 20:00, Fabrika.bar, вул Благовіщенська, 1.

У неділю 29.12 в Fabrika.bar виступає неперевершена Melen Passa band! Яскравий музичний проект, який дивує всіх своєю енергетикою. Ці хлопці не тільки харизматичні, але і неймовірно талановиті! Вхід вільний.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber