+38 067 329 26 26
Зв'язатися з нами
Напишіть нам
USD
  • UAH
  • EUR
RU/UA/EN

ТОП машин бізнес-класу в Україні в 2022 році

Бізнес-автомобілі називають «вищим середнім класом». Вони трішки не дотягують до представницького класу машин. Для них необхідно доволі таки багато палива, масивний кузов з малою маневренністю і висока вартість. Середні характеристики - 4,8м до 5м в довжину, 1,8м в ширину. Об'єм двигуна до 2л, потужність - від 150л.с. Наявні і надійні системи захисту: подушки безпеки, ABS та інше. У кузові не влізе багато багажу, салон розрахований на декількох пасажирів, але всерівно це машина для певного кола людей.

ТОП-список авто Е-класу

Цільова аудиторія власників Е-класу - люди з непоганим доходом, які можуть витратити кошти на утримання транспорту. Пересуваються вони, як правило, між котеджними містечками і містом - на просторих вулицях машинка найкраще показує свої якості. Даний клас автомобілів не розрахований на перевезення габаритних вантажів.

При виборі рейтинг автомобілів е-класу ми орієнтувалися на такі критерії:

  • Популярність бренду.
  • Надійність машини за заводськими показниками.
  • Внутрішній дизайн, екстер'єр.
  • Ходова частина автомобіля.
  • Витрата палива на 100 км.
  • Різноманіття комплектацій ТС.
  • Практичність машини.
  • Начинка, бортова техніка.

Незважаючи на ажіотаж навколо кросоверів, сегмент Е-класу не втрачає своїх шанувальників. За даними аналітичної компанії Focus2move в 1 півріччі 2019 р. по всьому світу продано понад 1,2 млн. нових машин бізнес-класу. Динаміка продажів, в порівнянні з 2018 р., не видатна, але зате позитивна, становить 3,1% зростання.

На базі вищевказаних умов і результатів продажів в 1 півріччі 2019 р буде представлений ТОП-5 популярних седанів бізнес класу для комфортних подорожей і поїздок по місту в співвідношенні ціна / якість.

Рейтинг машин бізнес-класу в Україні в 2022 році

  1. Toyota Camr

Toyota Camry

Відкриває наш перелік седан, який став справжній бестселером у всьому світі. У компанії автопрокату BLS є нова Toyota Camry NEW, яку можна взяти в оренду, щоб спробувати на практиці 2.5л бензинову модель. Авто в 2019 році стало самим продаваним не тільки в Україні, а й країнах СНД, США. Конкурентами стали Mazda 6, Nissan Teana і Skoda Superb.

В авто є всі зручності. Стандартна комплектація включає в себе ESP, подушки безпеки, ABS, електросклопідйомники ззаду і спереду, 2-х зонний клімат-контроль, обігрів передніх сидінь, лобового скла.

Нова модель отримала 2,5-літровий бензиновий агрегат, 6-ступінчасту АКП. Остання прийшла на заміну старому 4-ступінчастим «гідроавтомату». Крім 2,5л автовиробник вивів на ринок ще два - об'ємом 2 і 3,5 л. До плюсів можна віднести безпеку, надійність автомобіля бізнес класу, до мінусів - дорогі запчастини. Вартість авто в Україні стартує от.727 тис. грн.

  1. Skoda Superb

Skoda Superb

На другому рівні нашого списку розташувався перший конкурент Toyota Camry. Можна вибрати авто в 4-х двигунах: 1,8л, 2л і 3,6л бензин + 2л дизель. Вбудовані 6-ступінчаста коробка, а також 6 і 7-ступінчасті автомат. Розганяється до 100 км / год всього за 8,8с .. Вартість авто в Україні стартує от.727 тис. грн.

До плюсів можна віднести м'яку підвіску, високий комфорт, хорошу керованість на українських дорогах. На висоті обробка салону, а місця ззаду - поза конкуренцією. Додати до списку можна мала витрата палива не тільки по трасі, але і по місту.

Водії з недоліків відзначають, що по грубозернистому асфальту у моделі шумлять арки. До мінусів ще можна віднести низьку ліквідність Skoda Superb на «вторинці» - всього за рік авто втрачає 20% від своєї початкової вартості. У зимову пору року на холостих обертах машини довго прогрівається.

  1. Ford Mondeo

Американська машина в стандартній комплектації продається в офіційному дилерському центрі за ціною від 616 571грн. за версію Business, і від 801 255грн. за Lux. При цьому 2л двигун EcoBoos може розігнатися в 100км / год всього за 8,7с. Якщо цей показник для вас не важливий, можна придбати модель 149л.с. зі 6-ступінчастою АКП.

Незважаючи на високу ціну, число пропонованих опцій для «Форда Мондео» можна порівняти з кращими моделями від «БМВ» і «Ауді».

  1. Mercedes-Benz E-class

    Mercedes-Benz E-class

Бренд німецького автомобільного заводу став символом якості і передових технологій. Відзначилося і 5-е покоління Mercedes-Benz E-class, яке надійшло на ринок в 2017 році. Компанія тоді продала понад 385 тис. одиниць, отримавши приріст в 36%. Вартість авто в Україні стартує від 1,38 млн.грн. Лінійка отримала бензин і дизель від 1,9 л / 150л.с. в базовій комплектації до 4,0 л / 612л.с. у модифікацій AMG.

Головні технологічні нововведення машини - це захист від крадіжки транспорту, пакети допомоги водієві, безключовий допуск всередину салону і запуск двигуна. Для зручності пасажирів і водія розроблені спеціальні пакети пам'яті сидінь, обігріву місць, освітлення салону. Є навіть особливий акустичний комфорт-пакет.

  1. Audi A6

Audi A6

Купе, джип або спортивний кросовер - в сегмент авто бізнес класу від Audi увійшли різні варіанти. Машина збирається в Росії по німецьким кресленнями. Таке рішення було прийнято через особливості доріг країн СНД. Новий модельний ряд приніс нововведення в сфері навігаційної і мультимедійної систем, хоча дизайн не отримав змін. Трохи відзначилася обробка і інтер'єр в цілому. Динамічні характеристики виявилися на висоті. Авто з 333л.с. розганяє ТЗ до 100км за 5 с.

Класифікація машин бізнес-класу дозволяє познайомитися з авто, які в світі називають статусними. Е-рівень при переході з середнього сегмента може приємно здивувати водія рівнем комфорту і характеристиками потужності. Ці транспортні засоби створені для того, щоб брати краще від поїздок.

Якщо планується діловий візит, поїздка в аеропорт або дружня зустріч по містах України, можна скористатися послугами компанії BLS. Вона пропонує можливість прокату автомобіля в Києві і інших містах України на пару годин і більше. При бажанні можна орендувати бізнес клас машину разом з водієм. Все зручно зробити на сайті https://bls.ua/. Додатково фірма пропонує вигідні лізингові програми, а також - продаж авто з пробігом.

Недорогі машини бізнес-класу

Автомобіль для бізнесмена не обов'язково має бути дорогим. До нього пред'являються такі вимоги, як презентабельність, високий рівень комфорту та надійності, а також відповідність особистим вимогам. Автомобільним бізнесменам в компанії BLS запропоновані в широкій різноманітності варіантів і можна знайти машину за своїми потребами.

Автомобіль бізнесмена запропонований у значній різноманітності, але особливо популярні німецькі, американські, японські та корейські. Кожні автомобільні бізнес-класу мають свої переваги. Німецькі автомобілі відрізняються високим рівнем обслуговування. За умови коректного та своєчасного технічного обслуговування у них практично виключені поломки або інші проблеми. До списку найпопулярніших від різних німецьких марок входять такі моделі, як Audi A6, Mercedes E-класу, BMW 5 та деякі інші. Їх не можна назвати недорогими, але вони радують відмінною керованістю, гарною динамікою, престижністю та комфортом. Багато німецьких марок автомобілів бізнес-класу радують повним приводом, а ціна на нього більш демократична.

Американський бізнес-клас

Серед американського автомобільного концерну бізнес-класу можна назвати Ford Mondeo. Це більш дешевий варіант, особливо у порівнянні з німецькими машинами для бізнесменів. Загалом машини виглядають добре і лаконічно, тому чудово вписуються у діловий образ.

Японські моделі бізнес-класу

Серед японських седанів для підприємців особливо виділяють моделі від марки Toyota, у тому числі модель Camry. Вона регулярно потрапляє до рейтингу найкращих бізнес-машин. Ключові параметри – надійність та висока якість. Також у топ-список японських автомобілів за прийнятною ціною потрапляє Nissan Teana, Lexus ES. Основні параметри моделей – висока якість, чудовий рівень надійності.

Корейські представники

Корейський автоконцерн, у тому числі в недорогому сегменті, представлений переважно маркою Hyundai. Особливо популярні варіанти Genesis, які зараз випускаються щороку та виділені в окрему лінійку. До нових моделей, які часто вирішують вибрати шанувальники комерційних автомобілів, відносять KIA Quoris.

Власники автомобілів представницького класу завжди виділяються на тлі оточуючих. Однак продаж таких моделей на ринку представлений досить високими розцінками, а наша компанія BLS пропонує популярні автомобілі на прокат за приємними розцінками. Це також хороша ідея випробувати певну модель у дії, щоб людина прийняла рішення, чи варто їй купувати таку модель. Авто в оренду - це завжди набагато зручніше і дешевше, ніж таксі, а великий вибір дозволяє без проблем визначитися з відповідним варіантом.

Компанія автопрокату BLS стежить за європейськими рейтингами надійності машин Е-класу. Всі марки і моделі в каталозі отримали високі відгуки і рейтинги споживачів. Транспорт проходить своєчасно ТО і технічний огляд після клієнта. За невелику плату можна отримати GPS, дитяче автомобільне крісло за віком, інтернет з вайфаєм. Каско і ГО вже входять в ціну оренди.

Задавайте питання в InstagramЗадавайте питання в TelegramЗадавайте питання в Viber